Moodboard. Københavns Mode- og Designskole, Copenhagen Academy of Fashion Design

Du er

kreativ og ønsker en international design-uddannelse som beklædningsdesigner hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor mode og design - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse, i praktik eller bagefter.

 

Vi er

internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk og dansk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2020 er 13 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Kig gerne forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Optagelse 2021

Vi er i fuld gang med optagelsen til studiestart, august 2021.

Skal du have en af pladserne på den krævende 2-årige uddannelse til beklædningsdesigner? Udforsk vor hjemmeside og har du spørgsmål, så kontakt os direkte.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sommerskole 2021

Igen i 2021 afholder vi vores sommerskole, hvor du kan prøve kræfter med modeverdenen og få udfordret dine kreative og håndværksmæssige evner. Læs mere om indholdet og hvordan du kan tilmelde dig via linket herunder.
 

Ung Akademi 2021-22

Årets Ung Akademi er i fuld sving. Er du mellem 13 og 18 og brænder for mode og design? Så er dette hold noget for dig! Næste hold starter i oktober 2021.

Læs mere om Ung Akademi Fashion her.