Moodboard. Københavns Mode- og Designskole, Copenhagen Academy of Fashion Design

Du er

kreativ og ønsker en international design-uddannelse som beklædningsdesigner hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor mode og design - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse, i praktik eller bagefter.

 

Vi er

internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk og dansk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Kig gerne forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Ung Akademi 2021-22

Årets Ung Akademi er i fuld sving. Er du mellem 13 og 18 og brænder for mode og design? Så er dette hold noget for dig! Næste hold starter i oktober 2021.

Læs mere om Ung Akademi Fashion her.

Masterclass Lunéville-broderi

Berthe Bramsen er tilbage på skolen i begyndelsen af 2022 med sin Masterclass i Lunéville-broderi.

Hvordan skabes de store perle- og paillet-broderier til Haute Couture-husenes fantastiske kreationer?

Det kommer du helt tæt på i denne Masterclass og du får et historisk indblik.

Læs mere om Masterclass i Lunéville-broderi her. 

Optagelse februar 2022

Optagelsen til studiestart, februar 2022 er startet.

Skal du have en af pladserne på den krævende 2-årige uddannelse til beklædningsdesigner? Udforsk vor hjemmeside og har du spørgsmål, så kontakt os direkte.

Vi ser frem til at høre fra dig.