buntmager saga pels fur accessories pompom

Pels workshop

Kurset afholdes over 2 weekender d. 9-10 og 23-24 november 2019. Mødetiden er 09.00-17.00 med en frokostpause på 30 minutter. (Begrænset deltagerantal)

Kursusleder er buntmagersyerske Susanne Falkencrone.

Dag 1 + 2 

Her introduceres du til pelsens verden, de forskellige pelstyper og kvaliteter og hvordan de forberedes inden syning. Du får kendskab til redskaberne som buntmagerne og syerskerne bruger når de bearbejder pels.

Du lærer teknikker på alm. symaskine, så du kan arbejde med pels hjemmefra, i hånden og prøver forskellige teknikker af i praksis. Her tales også om om-forandring og upcyckling og hvordan du kan tilføje pels på lommer, kraver osv. Desuden kigger vi på teknikker fra nogle af verdens førende pelshuse.

Dag 3 + 4

Du arbejder videre med teknikkerne fra de 2 første dage og eksperimenterer selv i samarbejde med underviseren. Har du et specifikt projekt i tankerne, kan du få hjælp her. Ellers laves der accessories i pels, pompom´er osv. der kan laves til nøgleringe og taskevedhæng.

Kurset er intensivt, på højt niveau og der undervises på både dansk og engelsk. (hvis påkrævet)

Ved afslutningen udleveres et kursus-diplom.

Pris og tilmelding

Kurset koster 2900,- pr. deltager og dækker materiale-omkostninger til prøvematerialer og en pompom i eget design. (Hvis du vælger en fri opgave efter eget design er det ikke inkluderet i kursus-honoraret) Derudover er frokosten selv-betalt.

Så snart vi har modtaget din tilmelding modtager du bekræftelse på dit kursus samt vore betalings-oplysninger.

Ved tilmelding beder vi om et depositum på 1500,- Resten af kursushonoraret forfalder 14 dage før start. Ved tilmelding senere end 14 dage før start forfalder hele beløbet ved tilmelding, hvoraf 1500,- er depositum.

Deltagelse kan aflyses af kursisten indtil start hvorefter beløbet refunderes, fratrukket depositum.

Aflyses kurset fra skolens side refunderes det fulde indbetalte beløb.