Masterclass Buntmageri

Buntmagerværktøj furrier pels redskaber pels

Kursusbeskrivelse

Kurset afholdes over 2 weekender, d. 10-11 og d. 24-25 november 2018 fra kl. 09.00-17.00. (BEGRÆNSET DELTAGER-ANTAL!)

Kursusleder er buntmager og produktudvikler Hanne Kathrine Andersen. Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til Hanne Kathrine Andersen på 20 21 50 33.

De 2 første dage er et mix af teori og praksis. Der foretages en gennemgang af pelstyper og deres forskellige forberedelse såsom; garvning, farvning mm. inden de zweckes og skæres til konstruktion og syning.

Kursisterne stifter kendskab til buntmagerfagets eget værktøj.

Der undervises i basale sy- og pelsteknikker på både pels- og almindelig symaskine, hvorefter kursisterne laver syprøver, hvor de forskellige teknikker afprøves.

Følgende pels-teknikker introduceres såsom;

  • Tiles
  • Intarzia
  • Fox/Mink på stof
  • Twisted Fox/Mink
  • Strik med pels mv

Desuden kigger vi på tendenser og pelsmode anno 2018.

Anden halvdel bliver fri leg, hvor teknikkerne udvikles, nyt som gammelt, er det vinterjakken der skal have pelskrave, en second-jakke der skal moderniseres eller et cool accessorie efter eget design? - Du bestemmer.

Kurset er intensivt og på højt niveau, derfor kræves et vist kendskab til konstruktion og den almindelige symaskine. Skolen stiller buntmager-redskaber samt maskiner til rådighed, ligeledes vil der være stof og pels-rester til syprøver. Har du stof eller pels-rester derhjemme er du velkommen til, at medbringe dette. 

Undervisningen foregår både i gruppe og differentieret. Ved udenlandske kursister undervises der også på engelsk. Ved afslutningen udleveres et kursus-diplom.

Pris og tilmelding

Kurset koster 4950,- pr. deltager og dækker materiale-omkostninger til syprøver. (Materialer til den frie opgave efter eget design er ikke inkluderet i kursushonoraet) Derudover er frokosten selv-betalt.

Så snart vi har modtaget din tilmelding modtager du bekræftelse på dit kursus samt vore betalings-oplysninger.

Ved tilmelding beder vi om et depositum på 2500,- Resten af kursus-prisen forfalder 14 dage før start. Ved tilmelding senere end 14 dage før start forfalder hele beløbet ved tilmelding, hvoraf 2500 er depositum.

Deltagelse kan aflyses af kursisten indtil start hvorefter beløbet refunderes, fratrukket depositum.

Aflyses kurset fra skolens side refunderes det fulde indbetalte beløb.