Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Du er

Du ønsker en international uddannelse hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor design og mode - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse i praktik eller bagefter.

 

Vi er

Københavns Mode- og Designskole er internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2017 er 16 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Klik dig forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Riina Õun gloves handsker couture modeogdesignskolen københavn

Masterclass Handskemageri

I samarbejde med den london-baserede handskemager Riina Õun udbyder vi nu en Masterclass i handskemageri.

Riina Õun er uddannet fra det estiske Academy of Arts hvorefter hun oprettede sin workshop i England hvor hun har arbejdet med en stor del af de engelske topdesignere, før etableringen af brandet Riina O i 2013. Hendes erklærede mål er, at fremme det klassiske handskemager-håndværk samt at videreudvikle det med brug af nye teknikker såsom CAD, maskin-broderi og laser-cutting.

Riina Õun afholder idag workshops for studerende og andre interesserede på nogle af de største og mest prestigiøse designskoler verden over og vi er derfor meget glade for, at kunne byde hende velkommen til Københavns Mode- og Designskole. 

 Du kan møde Riina Õun her og læse mere om kurset via kursus-siden.