Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Du er

Du ønsker en international uddannelse hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor design og mode - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse i praktik eller bagefter.

 

Vi er

Københavns Mode- og Designskole er internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2017 er 16 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Klik dig forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

fur furrier pels fox ræv mink craftman hands

Pels Workshop / Buntmageri

I samarbejde med Buntmager og produktudvikler Hanne Kathrine Andersen udbyder vi et pels-kursus hvor der undervises i pels-teknikker samt brug af buntmagerens værktøj. Kurset henvender sig fortrinsvis til de der allerede har en del erfaring med syning og konstruktion og som ønsker, at udvikle deres kundskaber indenfor pels. 

Du kan læse mere om kurset via kursus-siden. 

 

Kursus-program

I løbet af påsken 2017 starter skolen sit kursus-program op igen. I første omgang tilbydes tilskæring på forskellige niveauer og der vil løbende komme andre kurser til. 

Ligeledes er en gruppe Master Classes under forberedelse, de vil blive annonceret igennem hjemmesiden samt facebook.

Få mere information om vore kurser