Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Du er

Du ønsker en international uddannelse hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor design og mode - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse, i praktik eller bagefter.

 

Vi er

Københavns Mode- og Designskole er internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2019 er 13 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Klik dig forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Pels Workshop

Er du professionel der har kunder med ældre pelse eller har du venner og bekendte der gerne vil tilføje pels til deres garderobe? Vil du lave accessories eller bløde julegaver, så er dette kursus for dig!

Du lærer buntmagerens hemmeligheder, men behøver ikke en rigtig pelsmaskine for vi lærer dig, at arbejde på en almindelig symaskine. Her kan du lære omforandring af gamle pelse eller hvordan du tilføjer pelse på nyt tøj.

Læs mere om Pels Workshop her

Ung Akademi 2019-20

Så er tilmeldingerne i fuld gang til årets Ung Akademi. Er du mellem 13 og 18 og brænder for mode og design? Så er dette hold noget for dig!

Læs mere om Ung Akademi Fashion her.

Så er der nye datoer på vore populære Masterclasses i efteråret 2019 og foråret 2020.

Læs mere om vore Masterclasses her.