Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Københavns Mode- og Designskole er en international anerkendt privat designskole grundlagt i 1983.

Siden begyndelsen har skolen uddannet beklædningsdesignere på et højt håndværksmæssigt niveau med et stærkt visuelt udtryk og vore dimittender er i dag repræsenterede på alle niveauer i mode-branchen, både nationalt og internationalt.

Skolen har søgning fra hele verden, i året 2016-2017 er 16 forskellige nationaliteter repræsenterede og derfor foregår undervisningen simultant på dansk og engelsk. Vi anser det for meget vigtigt, at der er kontakt og kulturel sparring på tværs af holdene og årgangene.

Det er skolens mission fortsat, at videreudvikle håndværket og undervisningen, så den svarer til de skiftende krav branchen stiller til ny-uddannede designere.

Tænker du på, at søge ind og gerne vil besøge skolen, så anbefaler vi, at du kontakter os og træffer en aftale. Her finder du vore kontaktoplysninger

Aktuelt

Dimission 2017

Eksamen er i fuld gang og årets dimittender glæder sig til, at vise deres eksamenskollektioner, samt udvalgte arbejder frem. Dimissionen afholdes torsdag d. 22 juni fra kl. 19-21. Der kommer yderligere information på facebook og hjemmeside inden da, hvor det også er muligt, at tilmelde sig.

Læs mere om arrangementet på vor facebook-side

Kursus-program

I løbet af påsken 2017 starter skolen sit kursus-program op igen. I første omgang tilbydes tilskæring på forskellige niveauer og der vil løbende komme andre kurser til. 

Ligeledes er en gruppe Master Classes under forberedelse, de vil blive annonceret igennem hjemmesiden samt facebook.

Få mere information om vore kurser