Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Du er

Du ønsker en international uddannelse hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor design og mode - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse, i praktik eller bagefter.

 

Vi er

Københavns Mode- og Designskole er internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2019 er 13 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Klik dig forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Ansøgning til studiestart 12. august.

 

Vi er i fuld gang med, at gennemgå ansøgningerne til skolestart august 2019. Skal du have en af de sidste pladser? Så udfyld en ansøgning her på siden eller kontakt skolen direkte for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi glæder os til, at høre fra dig!

Så er der nye datoer på vore populære Masterclasses i efteråret 2019.

Læs mere om vore Masterclasses her.