Fashion designskole mode designstuderende tilskæring

Du er

kreativ og ønsker en international uddannelse som beklædningsdesigner hvor der bliver arbejdet i alle dimensioner indenfor design og mode - og det er vigtigt for dig at kunne håndværket bag for at få alle aspekter af din kreativitet i spil.

 

Du har allerede en passion for mode og har en klar en vision for hvorfor du vil uddanne dig inden for dette fag. Du søger en høj faglighed så du kan komme i spil til at sætte præg på branchen enten under uddannelse, i praktik eller bagefter.

 

Vi er

internationalt anerkendt som uddannelsesinstitution og har derfor undervisning på engelsk og dansk som en selvfølge. Du er omgivet af mange andre nationaliteter så allerede fra første dag er du i gang med at få et stort netværk fra hele verden. I dette skoleår 2020 er 13 nationaliteter repræsenteret. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

Klik dig forbi til en uforpligtende samtale hvor du kan få svar på dine spørgsmål og opleve de studerende og de flotte lokaler hvor vi arbejder sammen på tværs af årgangene.

 

Aktuelt

Master Class Haute Couture Broderi

Brodeuse Berthe Bramsen er tilbage på skolen med sin fantastiske workshop i tamburerings-teknikken "Lunéville".

Læs mere om Master Class i Haute Couture Broderi her

Master Class Handskemageri

Håndværket er igen i fokus når Handskemager Riina Õun gæster skolen med sin master-class i handskemageri.

Læs mere om Master Class i Handskemageri her

Ung Akademi

Årets Ung Akademi er i fuld sving. Er du mellem 13 og 18 og brænder for mode og design? Så er dette hold noget for dig! Næste hold starter i oktober 2020.

Læs mere om Ung Akademi Fashion her.