Københavns Mode- og Designskole er en international anerkendt privat designskole grundlagt i 1983.

Siden begyndelsen har skolen uddannet beklædningsdesignere på et højt håndværksmæssigt niveau med et stærkt visuelt udtryk og vore dimittender er i dag repræsenterede på alle niveauer i mode-branchen, både nationalt og internationalt.

Skolen har søgning fra hele verden, i året 2015-2016 er 16 forskellige nationaliteter repræsenterede og derfor foregår undervisningen simultant på dansk og engelsk. Vi anser det for, at være meget vigtigt at der er kontakt og kulturel sparring på tværs af holdene og årgangene.

Det er skolens mission fortsat, at videreudvikle håndværket og undervisningen, så den svarer til de skiftende krav branchen stiller til ny-uddannede designere.

Tænker du på, at søge ind og gerne vil besøge skolen, så anbefaler vi, at du kontakter os og træffer en aftale. Her finder du vore kontaktoplysninger

Danish Fashion Institute

På baggrund af det skærpede fokus på modellers sundhed har skolen underskrevet modebranchens etiske charter.

Modebranchens Etiske Charter

Laugenes opvisning 2015

Hvert år udvælges en elev der repræsenterer skolen ved Laugenes årlige prestigefyldte opvisning under protektorat af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte.

Mød årets deltager Shanshan Liang

Skolen samarbejder for 3. gang med de stor-københavnske ungdomsskoler om et aften-forløb for talentfulde unge i alderen 13-16. De gennemgår et projektforløb svarende til det, dagskole eleverne kommer igennem. Desuden arrangeres der studietur til modens hovedstad Paris. Denne sæsons studietur afholdes i første weekend i januar.

Stift bekendtskab med Ung Akademi