Københavns Mode- og Designskole er en international anerkendt privat designskole grundlagt i 1983.

Siden begyndelsen har skolen uddannet beklædningsdesignere på et højt håndværksmæssigt niveau med et stærkt visuelt udtryk og vore dimittender er i dag repræsenterede på alle niveauer i mode-branchen, både nationalt og internationalt.

Skolen har søgning fra hele verden, i året 2015-2016 er 16 forskellige nationaliteter repræsenterede og derfor foregår undervisningen simultant på dansk og engelsk. Vi anser det for, at være meget vigtigt at der er kontakt og kulturel sparring på tværs af holdene og årgangene.

Det er skolens mission fortsat, at videreudvikle håndværket og undervisningen, så den svarer til de skiftende krav branchen stiller til ny-uddannede designere.

Tænker du på, at søge ind og gerne vil besøge skolen, så anbefaler vi, at du kontakter os og træffer en aftale. Her finder du vore kontaktoplysninger

Skolen flytter adresse!

D. 1. august 2016 flytter skolen til helt ny-istandsatte og meget spændende lokaler i det gamle pakhus "Hans Just" i Århusgade 88, på Østerbro. Bygningen gennemgår i øjeblikket en renovering med nyt tag inden den fejrer 100 år i 2017. Skolen råder over 370 m2. indrettet som et New Yorker Loft-studio på 5. sal med udsyn over Københavns tage. Bygningens oprindelige arkitekt var på studietur i USA, hvorfra han fik inspiration til de bærende beton-søjler der går igennem ejendommen, enkelte pak-huse i Brooklyn har stadig samme konstruktion. Med flytningen til pakhuset er skolens opdaterings-program også startet med udskiftningen af inventar osv, som forberedelse på fremtiden. I løbet af de næste uger opdateres hjemmesiden og facebook med billeder. Velkommen til fremtidens Københavns Mode- og Designskole.

DIMISSION 2016

Afgangseleverne 2016 er glade for, at kunne præsentere deres kollektioner ved en stor reception. Her vil der være mulighed for, at møde de ny-uddannede designere og høre deres syn på fremtiden.

Læs mere om Dimission 2016 og tilmelding her.

Erhvervs-samarbejde

Siden starten af 2015 har skolen samarbejdet med Yonex om deres skandinaviske Club-collection. Igennem forløbet har de studerende arbejdet tæt sammen med salg og produktion under udviklingen af deres kollektioner. Elementer fra 3 af de studerendes kollektioner er blevet udvalgt og sat i produktion. Kollektionen kommer på markedet til efteråret 2016.

Mød de studerende og få mere information om samarbejdet

Danish Fashion Institute

På baggrund af det skærpede fokus på modellers sundhed har skolen underskrevet modebranchens etiske charter.

Modebranchens Etiske Charter

Laugenes opvisning 2015

Hvert år udvælges en elev der repræsenterer skolen ved Laugenes årlige prestigefyldte opvisning under protektorat af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte.

Mød årets deltager Shanshan Liang

Skolen samarbejder for 3. gang med de stor-københavnske ungdomsskoler om et aften-forløb for talentfulde unge i alderen 13-16. De gennemgår et projektforløb svarende til det, dagskole eleverne kommer igennem. Desuden arrangeres der studietur til modens hovedstad Paris. Denne sæsons studietur afholdes i første weekend i januar.

Stift bekendtskab med Ung Akademi